dinsdag 30 november 2010

de rok

Jullie hadden nog een foto van de rok tegoed. Ik moet dringend een beter fototoestel hebben. (misschien eens vragen aan sinterklaas...) Die foto's lijken precies nergens op.
De rok is verre van ideaal. Alleen de stof is dat. Ik denk dat het een verbeteringsproces wordt. Steeds nieuwe rokjes die steeds beter ineen zitten. Hebben jullie dat ook, dat je ergens moet in groeien?

maandag 29 november 2010

secret santa

Ik heb mijn Secret Santa cadeautje afgerond. Morgen doe ik het op de post. Dan is het wachten tot 'zij' het gekregen heeft om het hier te publiceren... Spannend zeg!

zondag 21 november 2010

quizvraag 2

Wat is er op mijn blog veranderd???

update

Ik heb eindelijk eens een ietsiepietsie tijd over om mijn blog up-te-daten. Ik ben, zoals ik al gezegd heb, druk bezig geweest met het maken van vanalles. Het word hoog tijd om de wereld te laten kennismaken met mijn 'vanalles' ahum.

Ten eerste: nog een buttercupke. Nu op 150% en met rits. Het heeft wel als nadeel dat het een lichte kleur heeft en bijgevolg snel vuil is.

Ten tweede: een rokje voor mijn dochter.


ten derde: een rokje voor mezelf, maar daar heb ik nog geen foto's van.

Ik maakte eerder al een buttercupke voor mijn schoonzus en dat is nog nooit op mijn blog geraakt. Nu we toch aan het updaten zijn:
Ziehier het buttercupke van mijn schoonzus.



En als laatste een fotooke van mijn aankopen op petit bazaar. Ik heb me redelijk kunnen inhouden. Niet gemakkelijk op zo'n beurs!

Nu zijn we terug helemaal mee (de foto van mijn rok krijg je nog tegoed).




donderdag 18 november 2010

geen tijd!

Het is al zo lang geleden dat ik hier iets postte. 't Is niet dat ik stil gezeten heb, maar er ontbreekt mij soms tijd om hier een bericht met foto's van maaksels te plaatsen. Ik ben daar, hoop ik, niet alleen mee. Ik heb tijdens de berichtenstilte een rokje voor mijn dochter en een voor mezelf gefabriceerd. De foto's volgen, beloofd!
Zondag is er petit bazar!! Voor degene die aanwezig zullen zijn: we komen elkaar misschien tegen, want ik ga ook. Voor degene die niet aanwezig zullen zijn: shame on you! ('t is echt de moeite, je overweegt best om toch te komen!)