dinsdag 30 november 2010

de rok

Jullie hadden nog een foto van de rok tegoed. Ik moet dringend een beter fototoestel hebben. (misschien eens vragen aan sinterklaas...) Die foto's lijken precies nergens op.
De rok is verre van ideaal. Alleen de stof is dat. Ik denk dat het een verbeteringsproces wordt. Steeds nieuwe rokjes die steeds beter ineen zitten. Hebben jullie dat ook, dat je ergens moet in groeien?

7 opmerkingen:

  1. Wat een geestig stofje!

    Ruilen we een citroenbrood voor een zakdoekdoosjesomhulsel?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai, ik vind dat toch geslaagd... kon ik dat al maar (als ik eens tijd had tenminste...)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk stofje, en Ja hoor, ik DOE ALSOF ik kan naaien. :-) Dus ik moet ook nog groeien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het probleem met de rok is dat de lendenband te wijd is. Ik heb daar dan 'neepjes' in genaaid, maar het is nog niet goed. In ieder geval is het wel draagbaar.
    @Miss Stik: Ik weet niet of ik nog stof genoeg over heb. Ik heb gezien dat je die niet meer kan bestellen. Hoe zou je je citroentaart trouwens opsturen???

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O ja, ik moet overal in groeien en ieder nieuw ding is weer een drempel waar ik over moet. Ik maak hemdjes met mijn ogen toe, maar een gewone rok voor mezelf, daar deins ik dan weer voor terug.
    Dus, goed gedaan! En die Sasha stof is inderdaad zalig. Die ligt hier ook en wordt een hemd voor de zoon.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schoon stofke inderdaad, maar de rok zelf is ook niet mis. Knap gedaan, hoor! Ik waag me voorlopig nog niet aan een rok voor mezelf, ik vind dat ik daarvoor ook nog "moet groeien" Dus ja, herkenbaar hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik durf mijn eerste rok niet meer bekijken...hier dus ook een gigantisch groeiproces doorgemaakt wat rokskes betreft.
    Elk examplaar wordt beter.
    Ga ervoor!

    BeantwoordenVerwijderen